Děti druhé a třetí třídy závodily ve třech disciplínách - běh na krátkou vzdálenost, hod do dálky kriketovým míčkem a skok do dálky. Všechny děti závodily s nadšením a velkým nasazením, neboť každý chtěl vyhrát a dostat opravdovou medaili. Nejúspěšnějšími sportovci letošní olympiády v kategorii mladších děvčat byly Magdalena Žáková (tři medaile) a po dvou medailích Madlen Hoblíkova a Helena Průšová. V kategorii mladších chlapců to byli Tomáš Zajíček, Samuel Ulman a Lukas Dáňa, kteří měli po dvou medailích. V předškolní kategorii byla nejúspěšnější děvčata. Po třech medailích: Veronika Stodolska, Karolína Staňková a Šarlota Banková. V chlapecké kategorii získali po dvou medailích Josef Pekárek a Tomáš Mrákota.

Nejmladší děti závodily v jízdě na odstrkovadlech, ve slalomovém běhu, v hodu do koše a v přetahované. Za své snažení byli všichni odměněni papírovými medailemi.

Na závěr tohoto sportovního klání byli všichni odměněni diplomem a sladkostí. Akce se vydařila, počasí nám přálo a všichni si své ceny odnesli hrdě domů.

Jitka Nosková, MŠ Čimelice