Kvůli komunikační stavbě  bude v Písku v časti města Hradiště nacházející se na pozemku parc. č. 640/18  uzavřena veřejně přístupná účelová komunikace, a to do 20. prosince.

Do 17. prosince má být uzavřena ulice Zeyerova v Písku. Jedná se o místní komunikaci I. třídy 207a. Probíhají tu výkopové práce.

Do 17. prosince je havarijně uzavřen železniční přejezd silnice III/10546, v katastru obce Sepekov, část obce Líšnice, práce údržby.

Výluky vlaků:

České dráhy omezí od pondělí 19. října provoz některých dálkových vlaků. 
Na základě aktuálních vládních opatření v souvislosti s epidemickou situací České dráhy upraví nabídku dálkových vlaků mimo dopravní špičku a v okrajových časech. V koordinaci s ministerstvem dopravy, které tyto spoje objednává, bude od 19. října do odvolání mírně omezen provoz na linkách z Prahy do Hradce Králové, Brna, Českých Budějovic a Děčína, dále v úsecích Kolín – Ústí nad Labem, České Budějovice – Jihlava – Brno a Ostrava – Čadca. I přes tato omezení bude nadále na všech linkách zajištěna dostatečná nabídka vlaků. Jízdní řády České dráhy průběžně aktualizují v elektronických vyhledávačích a o jednotlivých omezeních detailně informují také na internetových stránkách www.cd.cz/omezeniprovozu.

V koordinaci s ministerstvem dopravy bude omezen provoz následujících dálkových vlaků:
Linka Ex 7 Praha – České Budějovice – Český Krumlov
Vlaky Ex 533 / 534 Jižní expres (Praha – Český Krumlov) nepojedou od 19. října v úseku České Budějovice – Český Krumlov a zpět.

Linka R 11 Plzeň – České Budějovice – Brno
Rychlík R 651 Rožmberk od 20. října nepojede v úseku Čské Budějovice – Jihlava.
Rychlík R 652 Rožmberk (Brno – České Budějovice) od 19. října pojede v úseku Jihlava – České Budějovice pouze v sobotu.
Vlak R 654 Rožmberk (Brno – Plzeň) od 20. října nepojede v úseku Brno – Jihlava.
Vlak R 655 Rožmberk (Plzeň – Brno) od 19. října nepojede v úseku Jihlava – Brno.

Linka R 17 Praha – České Budějovice / České Velenice
Na rychlíkové lince Vltava bude od 19. října upravena nabídka spojů mezi Prahou a Českými Budějovicemi:

Rychlíky R 702, R 717, R 724 a 735 (Praha – České Budějovice a zpět) nepojedou.
Rychlíky R 709, 713, 716, 725 a 728 (Praha – České Budějovice a zpět) nepojedou o víkendech a svátcích (v pracovní dny zajištěny budou).