Putim pokračuje v zajetém složení. Obec dál povede Petr Matouš a Václav Varous

Putim – Žádné změny ve vedení Putimi se pro příští volební období nekonají. Starostou zůstává Petr Matouš a místostarostou Václav Varous. Částečně se obměnilo akorát složení zastupitelstva. „Máme tři nováčky – Dagmar Štěrbovou, Pavla Keclíka a Stanislava Vlacha," zmínil starosta Petr Matouš, který začíná druhé období ve funkci.

Pět ze sedmi zastupitelů jsou nováčci. Starostou zůstává Vladimír Čelakovský

Mišovice – Starostou Mišovic dál zůstává Vladimír Čelakovský a místostarostkou Růžena Blížilová. Oba jsou neuvolnění. Ve složení zastupitelstva ale nastaly velké změny. „Všichni kromě nás dvou jsou noví," podotkl starosta Vladimír Čelakovský. Sedmičlenné zastupitelstvo tedy doplňují nováčci Pavel Vlasák, Taťána Fousová, Libor Mařík, Pavel Závěšický a Stanislav Stoklasa.

Boudám vládnou ženy. Starostkou je dál Libuše Bělová, zastupuje ji Jiřina Čišecká

Boudy – Starostka zůstává, místostarostka je nová. Boudy dál povede Libuše Bělová a zastupovat ji bude Jiřina Čišecká, která byla v minulém období zastupitelkou. „Bývalá místostarostka funkci neobhájila," říká starostka Libuše Bělová, která je ve funkci třetí volební období. Nováček v zastupitelstvu je jen jeden, a sice Bohdan Kubica, který nahradil Jiřího Krákoru. Ten odstoupil.