„Řidiči i účastníci přispěli na chod domácího hospicu Jordán, výtěžek z prodeje kalendářů i triček putuje na transparentní účet,“ objasnil.

Jejich cílovou částkou je 200 tisíc. V současnosti mají více než polovinu prostředků.

Příspěvky věnovali řidiči, návštěvníci i další organizace. Kolona automobilů vyjela v neděli 13. října ráno z Tábora do Bechyně a odpoledne se představila na Žižkově náměstí.
Sraz mustangů vybral na hospic přes 90 tisíc

PENÍZE POMOHOU

Všem, co se podíleli na organizaci poděkovala i fundraiserka hospicu Lucie Kopřivová. „To, že lidé dělají, co je baví, a k tomu pomáhají ostatním, je skvělé,“ zhodnotila. Ačkoliv hospic Jordán působí jen na Táborsku, oceňuje zapojení dárců z celé republiky. „Díky nim budeme moci i nadále poskytovat tzv. mobilní specializovanou paliativní péči na profesionální úrovni přímo v domácím prostředí našich pacientů,“ vzkázala všem, kteří se spolupodílí na výsledku.

Kalendáře se budou prodávat za 300 korun na konci září přes webové stránky a na dobročinném srazu mustangů v Táboře 13. října.
Krásné dívky se fotily s auty pro hospic

SBÍRKA TRVÁ 

Zapojit se je možné až do konce roku. V prodeji je asi 100 kalendářů a 50 triček, které lze zakoupit v klubu Garage Na Kopečku v Táboře. „Pomoci lze i zasláním obnosu přímo na účet,“ dodal Jaroslav Grepl. Číslo účtu je 115-8834450207/0100.

Na všechovském letišti a v okolí Tábora se fotily dva dobročinné kalendáře pro Domácí hospic Jordán.
OBRAZEM: Krásné dívky a vozy se setkaly pro dobrou věc