Ještě pět a půl měsíce budou muset řidiči jezdit po dočasném kruhovém objezdu u Bažantnice. Ten v Milevsku zřídili kvůli demolici mostu přes silnici 1/19 a výstavbě nového.

„Most už je zbouraný. Teď přijde na řadu vybudování  nového. Dočasný kruhový objezd tu bude fungovat do 30. listopadu a 1. prosince by se vše mělo otevřít," řekl František Kabele, vedoucí odboru dopravy MÚ Milevsko. Práce tak běží podle harmonogramu.

Strážníci městské policie tu podle zástupce ředitele  Viléma Hrudky občas řeší problém s dopravním značením.   „Nějací vtipálci, aniž by si uvědomili, co dělají, tu dopravní značení nasměrují na jinou stranu nebo ho shodí na zem," popsal Vilém Hrudka a doplnil, že to dávají do pořádku.

Nehodou se tu zase zabývala Policie ČR. Na začátku června v noci auto poškodilo betonové desky kruhového objezdu a ujelo pryč.

Most u Bažantnice byl ve velmi špatném stavu a jeho modernizaci Ředitelství silnic a dálnic několikrát odložilo. Loni se z mostu při konání cyklistických závodů uvolnil pětikilový kus betonu, který naštěstí nikoho nezranil.