PUTIM
Sbor dobrovolných hasičů Putim chystá na sobotu ples. Začíná ve 20 hodin v sále kulturního zařízení v Putimi a o hudbu se postará kapela Návraty. Nebude chybět bohatá tombola.

SMETANOVA LHOTA
V sobotu se bude v sále kulturního domu konat od 19 hodin myslivecký ples.

SVUČICE
Sál kulturního domu ve Svučicích oživí v sobotu od 14 hodin dětský maškarní bál.

NEVĚZICE
Dobrovolní hasiči pořádají v sobotu od 20 hodin v obecním sále v hospodě U kapličky tradiční hasičský ples. Hrát bude Sextet band a chybět nebude ani losování o pěkné ceny.

BRANICE
Reprezentační ples pořádá v sobotu od 20 hodin v kulturním domě SDH Branice. Hrát bude skupina Top Ton a připravena je i bohatá tombola.

KUČEŘ
Hasičský bál se bude konat také v sobotu od 20 hodin v restauraci U Márů v Kučeři. Hrát bude Ševětínka.

RAŽICE
Pohádku pro dospělé s názvem Schůze aneb Zapomenutý princ představí v Ražicích Divadelní soubor Dřešín. Uskuteční v sobotu od 19 hodin.

HEŘMAŇ
Maškarní rej pro děti i pro dospělé se bude konat v sobotu v Heřmani. V 15 hodin začne v kulturním domě maškarní pro děti a ve 20 hodin pak pro dospělé.

BOROVANY
V sobotu vypukne v pořadí už osmý borovanský masopust. Sraz je ve 12 hodin v hospodě U rybníka. Průvod vyjde od Kopanin na Ovčinu. Maškarní rej pak bude pokračovat v sále kulturního domu.

ČÍŽOVÁ
Obec připravila na neděli divadelní představení. V 17 hodin začíná v restauraci U Štálichů komedie Tenor na roztrhání v podání Divadelního spolku Prácheňská scéna a v režii Milana Kursteina.  Diváky jistě zaujme skutečnost, že v roli Maxe se představí čížovský Radek Brousil. Dále hrají Olga Kašparová, Robert Deme, Lenka Kučerová, Vladislav Písařík,  Martina Kemrová a Zdeňka Chytrá.

ZÁHOŘÍ
Dětský maškarní karneval, který pořádá kulturní výbor zastupitelstva obce, začne v neděli ve 14 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Na malé návštěvníky tady  budou čekat různé soutěže a losování cen.

DUBÍ HORA
V sále pohostinství v Dubí Hoře pořádá obec Drhovle turnaj ve stolním tenise pro neregistrované hráče. Začátek je v sobotu ve 13 hodin, prezence  zájemců o účast v soutěži se uskuteční od 12 do 12.30 hodin.