„Transportní koridor k magnetické rezonanci jsme vybudovali v místě bývalého skladu zdravotnického materiálu v Pavilonu J. S jeho rekonstrukcí jsme začali před rokem po časově náročném vyklizení archivů, umístěných v těchto prostorách, a jejich následném stěhování. Celá akce stála deset milionů korun, přičemž polovina šla z rozpočtu Jihočeského kraje,“ uvedla členka představenstva Nemocnice Písek Dana Čagánková.

close Personál i studenti mají nové zázemí. info Zdroj: Nemocnice Písek zoom_in Personál i studenti mají nové zázemí. Snazší přesun vnitřkem budovy k magnetické rezonanci není jediným přínosem nového koridoru. „V postranních prostorách jsme zřídili nové zázemí pro nemocniční personál a také pro Střední zdravotnickou školu Písek, které v nemocnici umožňujeme praktickou výuku. Naši zaměstnanci zde mají nové šatny a sociální zařízení a studentům s pedagogy střední zdravotnické školy jsme tu připravili nové zázemí a převlékárny,“ řekl předseda představenstva Nemocnice Písek Jiří Holan.

Nemocnice Písek