Radní Lubomír Šrámek považuje navrhované peníze, které by měly jít do sportu, za poměrně malé. „Dovoluji si navrhnout, aby rekonstrukce palubovky byla přesunuta z roku 2018 na příští rok," řekl Lubomír Šrámek, byť si byl vědom, že jde jen o výhled. 
  Podle místostarosty Martina Třeštíka, který má na starosti finance, je to možné. „Rozpočtový výhled má charakter spíše záměrový a doporučil bych, abychom tento záměr zohlednili při přípravě rozpočtu na rok 2017," reagoval Martin Třeštík.

Starosta Ivan Radosta podotkl, že rekonstrukce palubovky přijde na řadu dřív, než je v plánu. Je totiž ve velmi špatném stavu a téměř neumožňuje sportování v oficiálních soutěžích.

Opoziční zastupitel Zdeněk Hobzek měl jinou připomínku. „Proč dáváme příjezdovou cestu ke koupališti a parkovací plochu na rok 2018, když ji můžeme dát na rok 2017? Mluvilo se o nich i v přípravě letošního rozpočtu," podotkl Zdeněk Hobzek.

Starosta odpověděl, že je nutné vzít v potaz peníze v rozpočtu. „Musíme hledět na čísla. Dobrá, tak to uděláme příští rok, ale musíme něco za tři miliony korun odsunout, a povězte co," řekl Ivan Radosta.

Místostarosta Martin Třeštík poznamenal, že součástí rozpočtového výhledu nejsou drobnější akce, ani do něj nejde zařadit události typu havárií. „Víme i z praxe, že investice detailně plánovat v čase bohužel v řadě případů není úplně dobře možné," konstatoval k materiálu.
Tak to vnímá i zastupitel Bohuslav Beneš, člen investiční komise. „Projednávali jsme to na investiční komisi a seznam je třeba brát vyloženě jako orientační," řekl.

Rozpočtový výhled, který klade důraz na reprodukci městského majetku, je základním materiálem, ze kterého budou Milevští vycházet při přípravě rozpočtu na první rok výhledu.