Majitel postrádá motorovou pilu

Protivín  –   Motorová pila za  23 tisíc korun zmizela  z kufru osobního  auta. To stálo v Blanické ulici v Protivíně a zloděj ji ukradl poté, co rozbil jeho páté dveře a vnikl dovnitř. Škoda na vozidle je tři tisíce korun.  Místní policisté případ řeší od pátečního rána.

Z domu v Chyškách zmizely koruny i eura

Chyšky  –   Škodu za více než 120 tisíc korun způsobil zloděj, který se někdy během sobotního podvečera až večera vloupal do domu v Chyškách. Pachatel vnikl na pozemek a následně vypáčil okno do obytných místností, které prohledal, a ukradl zde dvě peněženky s tuzemskou měnou i s eury a také řetízky a náušnice.

Ford modré barvy je neznámo kde

Milevsko  –    Z prostoru u pošty v ulici J. A. Komenského zmizelo vozidlo  značky Ford Tranzit modré barvy. Zatím nezjištěný pachatel ho odcizil v době od pátečního odpoledne do sobotního rána. Místní policisté přijali oznámení v sobotu.

Maturitní ples se obešel bez vážných problémů

Milevsko  –   V pátek věnovali strážníci zvýšenou pozornost okolí domu kultury, kde se večer konal maturitní ples. Hlídka zaznamenala pouze menší přestupky proti veřejnému pořádku, které vyřešila na místě domluvou. Jednalo se o rušení nočního klidu a v jednom případě o vykonávání malé potřeby na veřejném prostranství.

Za volné pobíhání psů padají pokuty

Milevsko  –  Ve čtvrtek  v centru města volně pobíhali dva psi, každý v jiném rajonu. Jednoho se podařilo zahnat k bytu páníčka a rovnou s ním vyřešit věc blokově na místě.  Druhý pejsek ve spolupráci s otcem chovatelky byl také odchycen. Přestupek strážníci dořeší přímo s majitelkou psa.

Muž prodávající zboží porušil předpis města

Milevsko  – Blokovou pokutu si minulý týden ve středu po poledni od strážníků vykoledoval prodejce zboží, který na náměstí E. Beneše  porušil právní předpis města tím, že prodával zboží mimo určenou dobu.