Nejprve, prosím, krátce představte svou restauraci… Jak dlouho fungujete, co nabízíte?
Fungujeme už dva roky. Jsme rodinná nekuřácká restaurace s kuřáckou terasou, dětským koutkem (vnitřním i venkovním), vlastním parkovištěm ve dvoře a poctivou kuchyní. Naše porce jídel zákazníky jistě potěší.

Proč myslíte, že je u vás lidem fajn? V čem je vaše síla?
Naše motto zní: „Život je krásný s plným žaludkem 
a bublajícím motorem." Chtěli jsme tedy spojit gastronomii se zálibou v časech ještě vonících benzinem a svobodou. Proto jsme zašlý interiér bývalé restaurace VEJFUK rekonstruovali do dnešní podoby v duchu veteránských aut a motorek a naše hospůdka se již stala pit stopem pro mnohé motorkáře, veteránisty i další motoristy.

Máte nějakou specialitu? Co by si u vás zákazníci určitě měli dát?
Specialitami naší kuchyně jsou vepřová žebra, kolena, kuřecí kapsa plněná slaninkou, sýrem a čerstvými bylinkami, křidélka pikantní nebo v kouřovém aroma, vepřová panenka plněná parmskou šunkou a sušenými rajčátky nebo jalapeňa papričkou nebo hovězí bifteky a flank steak.

Restauratéři v těchto dnech řeší poměrně velkou změnu, a to zavedení EET. Jak se na tuto novinku díváte vy?
Na EET je nejsmutnější to, že hospodští jsou médii 
i politiky prezentováni jako zloději, zatímco my pracujeme sedm dní v týdnu po celý rok, snažíme se držet lidové ceny a bojujeme 
o každého hosta maximální péčí. Navzdory lživým reklamám a propagandám, EET přinese pouze nárůst cen a plošně zdraží gastronomii v České republice. Doba, kdy si kuchař (hospodský) mohl účetnictví vést sám, je dávno pryč 
a náklady na provoz se tak stále zvedají. A to všichni politici zcela opomněli obrovský problém se zaměstnanci, kteří vás dokážou
v podnikání podržet stejně jako potopit a v našem oboru jsou ti kvalitní a poctiví zcela nedostatkovým zbožím.
Gastronomie je jedním 
z mála odvětví, kde neustále musíte inovovat, sledovat trendy, věnovat se plně 
a osobně svým hostům po celý rok a neustále jim nabízet kvalitní služby a prostředí, ve kterém si vždy mohou říci TADY JE MI FAJN a rádi se budou vracet.