Nabídlo ho v aukci a jediný zájemce z Oltyně u Opařan ho vydražil za vyvolávací cenu 290 tisíc korun. Předtím byly pokusy o prodej marné. „Začínali jsme na  550 tisících korun, částku jsme snižovali, ale na vyhlášené záměry se nám nikdo nepřihlásil," připomněl místostarosta Martin Třeštík.

Zastupitel Miroslav Doubek při projednávání bodu upozornil na to, že nenašel na internetových stránkách města záměr na prodej bytu. Starosta poté vyhlásil přestávku, aby úředníci mohli ověřit, jak to je.  Na internetu se jim záměr nepodařilo dohledat, ale na úřední desce města podle nich byl, což pro platnost prodeje podle zákona stačí.

Den po konání zastupitelstva tajemník úřadu František Troják zastupitelům rozeslal e-maily s tím, že byl záměr na webu uveřejněn od 21. května do 19. června. „Po tomto datu už nelze tento záměr na stránkách města najít," dodal tajemník.

To se nezdálo Miroslavu Doubkovi, který připomněl, že zastupitelé přijali usnesení, které říká, že město má na svém webu ponechat zadání a výsledky veřejných zakázek   po dobu minimálně tří let.

Byt v Karlově ulici  zastupitelé na posledním zasedání nakonec prodali. Kromě Miroslava Doubka, který se  hlasování zdržel, byli všichni přítomní členové pro.