Krásné letní odpoledne si přišlo užít šedesát dětí a s nimi i jejich rodiče a babičky s dědečky. Každé příchozí dítě se hlásilo na startu, kde dostalo kartičku se svým jménem a začalo plnit disciplíny na některém stanovišti samostatně , na jiných ve skupinách, v některých zapojily děti i svůj doprovod.

Na některé stanoviště se děti i vracely a opakovaly je. U kluků mělo velký úspěch střílení ze vzduchovky, házení noži a sekerkami. Ale i lezení po laně a nebo přetahování,jízdě na kole(odrážedle) s překážkami kde se nenechaly zahanbit ani děvčata, velkou radost udělala tradičně chůze na chůdách. a během odpoledne se dvě šikovné tety postaraly o krásné malby na obličej a paže všech zúčasněných.

Pro větší ,ale i menší odvážné děti byla nachystaná lezecká stěna s jištěním, které neodolali ani někteří rodiče a dokonce i jeden dědeček. Pro ty menší byl po celé odpoledne k dispozici skákací hrad se dvěma skluzavkami. A nikdy nesmí chybět káď s vodou.Za odměnu si všichni dali oblíbený párek v rohlíku, nanuky a odnesly si taštičku se sladkostmi a pexesa, bločky na malování.

Michaela Volfová