V nejsledovanějším seriálu posledních let dává režisér Jaroslav Soukup šanci zahrát si místním lidem a ani čtvrtá řada nebude výjimkou. Už odstartovala registrace do komparzních a epizodních rolí, letos ovšem výjimečná v tom, že se koná jen elektronicky.

Zájemci se mohou hlásit na stránkách společnosti Casting - Barrandov. Vítání jsou především lidé žijící v místech natáčení a jejich okolí (Annín, Srní, Dlouhá Ves, Hartmanice, Kašperské Hory, Modrava, Železná Ruda a další šumavské či pošumavské obce, ale i Klatovy či Plzeň). To je kvůli snazší dopravě na natáčení, ale odmítnut nebude ani nadšenec z větší vzdálenosti. Na rozdíl od předchozích castingů vše probíhá letos pouze elektronicky. Hlásit se mohou všichni, od dětí po seniory. „Registrace už začala s stejně jako v předchozích letech zájem je,“ potvrdila Deníku castingová ředitelka Casting -Barrandov Jana Prokůpková s tím, že uchazeči se mohou hlásit až do konce dubna.

„Podle plánu bychom chtěli začít natáčet koncem května 2021 a skončit v polovině října. Snad nám to covid-19 umožní… Nové díly by se měly na TV Nova vysílat v někdy průběhu roku 2022,“ řekl již dříve Deníku režisér Soukup s tím, .že se televizní diváci mohou těšit na všechny oblíbené hrdiny známé z předchozích dílů.

Holubi a opatření proti nim na kostele a radnici na náměstí v Klatovech.
Holubi hyzdí centrum Klatov. Město proto nechalo instalovat odchytové klece