Mladý život vyhasl v noci ve čtvrtek, dívka z Českobudějovicka žila v Třebišti s podezřelým v jedné domácnosti. "Muž je v současné době umístěn v policejní cele. Kriminalisté na případu intenzivně pracují a zjišťují veškeré jeho okolnosti a motiv pachatele," informoval policejní mluvčí Milan Bajcura.

Mladý muž v domku u Návesního rybníka v Třebišti brutálním způsobem zavraždil svou partnerku. Podle sousedů však pár nebyl zcela nekonfliktní ani dříve. Dívce podle zjištění Deníku nebylo ani třicet let.
První vražda v kraji: Černého Petra bralo Třebiště

VZTAHOVÉ PROBLÉMY

Krajští kriminalisté koncem minulého týdne obvinili zmiňovaného muže ze zločinu vraždy. "Motivem tohoto závažného zločinu byly pravděpodobně vztahové problémy dvojice," doplnil zjištěné informace.

Policisté také podali státnímu zástupci podnět na umístění obviněného do vazby. "Soud návrh akceptoval a obviněný muž je v současné době ve vyšetřovací vazbě," upřesnil Milan Bajcura.

Pohled na rodinný dům na Soběslavsku, kde se stal násilný čin.
Na Soběslavsku došlo k vraždě. Mladou ženu měl zabít její partner

CESTOVALI AUTOBUSEM

V rámci vyšetřování se policie rozhodla také obrátit na očité svědky z řad veřejnosti. "Kdo z vás minulou středu 12. února v době kolem sedmnácté hodiny v obci Želeč a okolí přišel do kontaktu s dvojicí - mladým mužem a ženou, popřípadně byl požádán o odvoz vozidlem, nebo se s nimi v Želči setkal po vystoupení z autobusu z Tábora, ať nás kontaktuje na lince 158," uzavřel vyjádření.

Zavražděné dívce vytvořili přátelé na Máji pomníček.
Přátelé vzpomínají na zavražděnou Kláru, udělali jí pomníček