Její trasa povede také přes Písek a poprvé se také zúčastní písecká posádka ve složení Jan Homola a Tomáš Kozák. Pojedou se startovním číslem 140 za Autosport HK (pod SKP Písek).

A jak závod popisují organizátoři?
"Rallye Berounka Revival má již vcelku zažitý tradiční formát. V sobotu ráno odstartují posádky z radotínského učiliště. Šipky v itineráři je zavedou do bývalých kasáren v Rožmitále, kde je čeká první Show section slalomového charakteru. Pokračovat budou přes šotolinovou Show section v kamenolomu do Písku. Zde, v areálu Autoklubu Písek-Hradiště, na motokárové dráze absolvují asfaltovou okruhovou Show Section. Během soboty absolvují tyto zvláštní úseky dvakrát a pak se vydají na Starou Živohošť, kde karavana revivalu přenocuje a hlavně prožije už vyhlášený „sobotní večer“, večer naplněný setkání dávných kamarádů a soupeřů, vzpomínání na minulé závody, ale v neposlední řadě i rozebírání zážitků z právě uplynulého dne.

Rally Berounka Revival.Zdroj: DENÍK/Archiv

Po krátkém spánku čeká posádky v neděli ráno odjezd ze Živohošti směrem do Sedlčanské kotliny. Zde posádky čeká dvakrát Show Section, podruhé v obráceném směru, mezičas vyplní orientační etapa malebným Sedlčanskem. Po druhém průjezdu kotlinou již posádky zamíří do cíle v Radotíně, kde v pozdním odpoledni po sečtení všech bodů, které posádky stihly za dva dny nashromáždit, dojde k vyhlášení výsledků a předání pohárů nejúspěšnějším posádkám v jednotlivých vypsaných třídách," píše se na webových stránkách akce. Startovní listina v současné době čítá přes 140 posádek.

Do Písku by měl závod dorazit v sobotu po poledni.