V sobotu se zúčastnilo pátrací akce po nezvěstné ženě 12 policistů a 24 dobrovolníků. Prohledávali předem určené lokality na Podskalí. Ženu ale nenašli.

"Policisté v pátrání pokračují. Dobrovolníci ze Strakonic, kteří pomáhali v pátrání, se svolali na facebooku. Byli velmi aktivní a byla tam solidarita obrovská. Vrtulník nakonec k pátrání přizván nebyl. Je pravděpodobné, že v pondělí bude další pátrací akce," řekla policejní tisková mluvčí Lenka Krausová.

Podle informací Deníku žena pracuje jako zdravotní sestra ve strakonické nemocnici. K pátrání se vzájemně vyzývají i absolventi Jihočeské univerzity, kde Jana podle informací zveřejněných na facebooku studovala obor radiologický asistent.

Členové skupiny Strakoňáci se na facebooku vyzývali, aby tiskli letáky s fotografií pohřešované, které si vzájemně sdílejí na facebooku, a rozdávali je lidem v lokalitách Slaník a Podskalí po obou březích, ale i okolo řeky od Máje na Slaník. Letáky chtěli rozdávat i na parkovištích před nákupními centry, kde se pohybuje mnoho lidí.

K pátrání se svolávali také strakoničtí dobrovolní hasiči.