Tradiční masopustní průvod 
KDY: Sobota 8. února od 12 hodin 
KDE: Hospoda U rybníka Borovany
ZA KOLIK: Zdarma

V sobotu 8. února se uskuteční v Borovanech tradiční masopustní průvod. Sraz účastníků je ve 12 hodin v hospodě U rybníka. Průvod tentokrát vyjde napřed na Ovčinu a končit bude na Kopaninách.

Masopustní průvod 
KDY: Sobota 8. února od 14 hodin 
KDE: Mirotice
ZA KOLIK: Zdarma

V Miroticích se uskuteční v sobotu 8. 2. masopustní průvod. Tradici tu obnovili před deseti lety místní sokolové. Mají tu i vlastní sbírku masek, které si mohou zájemci po předchozí dohodě na telefonu 777 203 724 také do průvodu zapůjčit. Sraz účastníků je ve 14 hodin u sokolovny. Pak se průvod vydá na obchůzku.

Tradiční hasičský bál Pechová Lhota 
KDY: Sobota 8. února od 20 hodin 
KDE: Sál hospody v Pechově Lhotě
ZA KOLIK: 100 Kč

V sále hospody v Pechově Lhotě, místní části Hrejkovic, se budou v sobotu 8. února bavit dobrovolní hasiči a jejich přátelé na tradičním hasičském bále. Od 20 hodin tu bude hrát kapela Elizabeth. Připravena je i bohatá tombola. Vstupné je 100 korun.

Tradiční hasičský bál Nevězice 
KDY: Sobota 8. února od 20 hodin 
KDE: Sál hospody Nevězice
ZA KOLIK: 100 Kč

Sbor dobrovolných hasičů Nevězice pořádá v sobotu 8. února od 20 hodin v sále místní hospody tradiční hasičský bál. Pořadatelé slibují dobrou zábavu, živou hudbu a bohatou tombolu.

Ples babomed
KDY: Sobota 8. února od 20 hodin 
KDE: Obecní dům Kluky
ZA KOLIK: 100 Kč

Základní organizace Českého svazu včelařů Kluky a Svaz žen Kluky pořádají společně 8. února první ples Babomed. Uskuteční se od 20 hodin v obecním domě v Klukách. K tanci a poslechu budou hrát Pučmeláci. Připraveno je i půlnoční překvapení a bude i nejen medová tombola. Vstupné je 100 korun.

Pošťácká pohádka 
KDY: Neděle 9. února od 10 hodin 
KDE: Kulturní dům Písek
ZA KOLIK: 50 Kč

Ochotnický soubor Copánek srdečně zve na představení na motivy pohádky Karla Čapka. Psaným dopisům již odzvonilo ? Možná ! A možná si to ještě po shlédnutí naší pohádky rozmyslíte. Nové představení jistě potěší jak malé, tak i velké diváky.