Za jídlem 24.4.2022 21 Kuře není žádná nuda. Nové rady promění jídlo za 100 korun v delikatesu Přestože do gastronomického byznysu vstoupil Vojtěch Václavík v náročné době, jeho podniky dnes…
Zdravý život 22.4.2022 Okuste nové obzory: Z kešu se dají připravit dezerty, máslo i sýr Kešu patří k nejoblíbenějším druhům ořechů, možná proto, že jsou z nich nejměkčí. Nadchnou vás…
Za jídlem 19.4.2022 6 Cukrářská výzva: Tartaletky, které obdivují i v televizi „Tartaletka, nebo košíček? Jaký je mezi nimi vlastně rozdíl? Někdo rozlišuje podle velikosti,…
Za jídlem 14.4.2022 14 Mazanec třikrát jinak. Pochutnají si i alergici Mazanec k Velikonocům neodmyslitelně patří. Máme pro vás tři netradiční recepty, jak lze tuto…
Za jídlem 4.4.2022 6 Špalda byla dříve zakázaná, nyní Češi objevují její unikátnost Popularita prastaré odrůdy obilí začala upadat už od počátku 20. století. O poslední hřebíček do…
Za jídlem 4.4.2022 Tagliatelle s růžičkovou kapustou. Dobře vypadají, ještě lépe chutnají Pestrobarevným pokrmem potěšíte nejen chuťové buňky. Toto jídlo zvládne uvařit nejpíš každý,…
Za jídlem 26.3.2022 7 Chutně a bez lepku. Čtyři úchvatné recepty, které lze jíst i při dietě Část populace vytáhla do boje proti lepku s cílem zhubnout či si vylepšit kondici. Pak tu máme…
Za jídlem 24.3.2022 Kynuté borůvkové knedlíky: recept podle Markéty Chovancové Co byste řekli na kynuté knedlíky s borůvkami, které milují snad všichni?
Za jídlem 12.3.2022 Vepřová panenka. Rychlý oběd, který si dá každý rád Vepřová panenka s hranolky a zeleninou na másle umí zpříjemnit den.
Za jídlem 6.3.2022 2 Vynikající palačinky naslano: Skvělý videonávod, díky němuž to zvládne každý Kdo by nezbožňoval palačinky?! Mají je rády děti a pochutnají si na nich s radostí i dospělí.…
Za jídlem 5.3.2022 Pudingoš si zamilujete. Recept na víkendovou dobrotu je bez kynutí Jestli jste přemýšleli, co upéct o víkendu, tak teď už to víte. Pudingoš je bez kynutí a…
Za jídlem 4.3.2022 2 Bramborová kaše bez šťouchadla: Dokonalý videonávod, jak ji dělaly naše babičky /VIDEO/ Věděli jste, že bramborovou kaši můžete vykouzlit během pár okamžiků, i když právě nemáte…
Za jídlem 27.2.2022 I ovesné vločky lze ale proměnit v gastronomické nebe Využití ovesných vloček v kuchyni je opravdu hodně široké. Fantazii se meze nekladou. A ve…
Za jídlem 19.2.2022 Medailonky z panenky. Recept, který ocení celá rodina Tento recept je snadný, rychlý a přitom je to naprostá dokonalost.
Za jídlem 15.2.2022 Snadný a rychlý recept na oběd: Kuřecí prso v medovo-citronové omáčce Tento recept si zamilujete. Je snadný, rychlý, skvělý a zvládne ho úplně každý.
Za jídlem 11.2.2022 11 Jak snídají lidé v různých částech světa? Kaviár, palačinky, rybí tuk i rýže Snídaně je základ dne, říká se. A platí to po celém světě. Ať jde o sladkou či slanou variantu,…
Zdraví 9.2.2022 4 Ochrana před rakovinou i Alzheimerem? Nahraďte máslo olivovým olejem Olivový olej podvědomě a oprávněně zařazujeme do škatulky zdravých potravin. Před několika dny…
Za jídlem 6.2.2022 Oblíbené švédské masové kuličky si lze udělat i doma. Recept není složitý Milujete švédské masové kuličky? Zkuste si oblíbený pokrm udělat sami. Hotovo máte za chvíli a…
Za jídlem 29.1.2022 Jak udělat salát Caesar s kuřecím masem: Tu pravou chuť dá receptu dresink Kombinace zeleniny a masa potěší jako svačinka i jako hlavní chod. Příprava salátu je snadná a…
Za jídlem 25.1.2022 Recept na snídani nejen pro děti: Palačinky s mixitellami, müsli a borůvkami Originální krém, müsli a ovoce pozvednou sladkou pochoutku o několik levelů výš. Náplň a posyp…
Za jídlem 20.12.2021 Oběd jako z restaurace: Butter Chicken Hedvábně jemná a intenzivně vonící omáčka s marinovaným kuřecím masem. Butter Chicken je po právu hvězdou jídelních lístků nejen v indických restauracích.…
Za jídlem 12.12.2021 Sladký adventní kalendář jinak: Nahraďte čokoládu perníkem Vyzkoušejte si adventní kalendář udělat z perníčků. S těstem se dobře pracuje a jsou hned měkké a…
Za jídlem 28.11.2021 7 Existují dobroty, na kterých si směle pochutnají i diabetici Možná je to s podivem, ale lidé s diabetem se nemusejí smiřovat s drastickými omezeními, či…
Zprávy z Česka 13.11.2021 9 Drahé a veselé. Za vánoční cukroví si Češi připlatí, výhodnější je upéct ho doma Pečení několika druhů vánočního cukroví je takřka celonárodní sport. Letos se však mnoho…
30 rostlinných receptů 3.11.2021 5 Zelenina je boží! Dodejte jídlu jiný rozměr Vyzkoušejte recepty, které zahrnují zeleninu. Vaše chuťové buňky nebudou litovat.
30 rostlinných receptů 2.11.2021 3 Zdravé a chutné. Těmito recepty zaženete hlad bez výčitek Zelenina jako taková není zaslíbená jen horkým dnům. Právě teď v chladných podzimních dnech…
Za jídlem 31.10.2021 Recept na skvělý oběd: Panenka plněná slaninou a sýrem a pečené brambory Vypadá to možná složitě, ale není to nijak těžké. Tento recept zvládne téměř každý.
Za jídlem 28.9.2021 9 Kuchyň se bez tuků neobejde. Umíte s nimi zacházet? Rostlinné oleje a živočišné tuky jsou nedílnou součástí našeho jídelníčku. Některé z nich se hodí…
Za jídlem 17.9.2021 Lívance se šlehačkou a jahodovou omáčkou: pastva pro oči i žaludek Spojení jahod a šlehačky nikdy nezklame. Lívance ozdobené dalším ovocem budou pastvou nejen pro…
Zprávy z Česka 5.9.2021 4 Nová lednice, cigarety, levnější máslo. Nákupy v Polsku zažívají opětovný boom Už to nejsou obří „nálety“, při kterých Češi hromadně najížděli auty či autobusovými zájezdy do…
Za jídlem 22.8.2021 Vláčný perník s cuketou: na recept stačí jen jedna mísa a lžíce V tuto dobu je nejlepší péct právě perník, protože je všude cuket, že nikdo neví co s nimi. Tady…
Písecko 23.7.2021 22 Jihočeši jsou patrioti, milují lokální potraviny a značky Nakupování potravin online už dávno není výsadou velkých měst. Potvrzují to zkušenosti online…
Za jídlem 18.7.2021 Kefírová bábovka s ořechy a polevou: recept na jednoduchou a vláčnou dobrotu Máte chuť na něco sladkého? Vyzkoušejte kefírovou bábovku s ořechy a polevou. Bábovka bude krásně…
Za jídlem 14.7.2021 5 Rybíz, švestky, meruňky. Prázdninové dobroty s ovocem zvládne upéct každý Léto je v plném proudu, stromy sklánějí své větve pod tíhou zralého ovoce. Neváhejte a upečte si…
Za jídlem 11.7.2021 Nepečený tvarohový dort: rychlý a svěží recept, který se obejde bez trouby Vyzkoušejte lahodný dort s kakaem a tvarohem. Troubu nebudete potřebovat.
Za jídlem 3.7.2021 Recept na mini mazance bez kynutí a s tvarohem: těsto je hotové za 10 minut Mazence mají medovou krustu s křupavými mandličkami a vevnitř jsou jako mech, vláčné po tvarohu.
Za jídlem 22.6.2021 Bleskově připravený oběd: filety z jesetera s dýňovým pyré Máte rádi ryby? Pak vyzkoušejte tento jedinečný recept. Jako přílohu zkuste méně obvyklé dýňové…
Pleť a vlasy 8.6.2021 5 Zelenina je boží! Podívejte se na další recepty Vyzkoušejte recepty, které zahrnují zeleninu. Ta jídlu dodává zcela jiný rozměr.
Pleť a vlasy 7.6.2021 3 Zelenina je boží. Inspirují vás tyto recepty? Léto patří salátům, ovšem zelenina jako taková není zaslíbená jen horkým dnům. Povznese každou…
Za jídlem 9.5.2021 Sametové máslové palačinky: snadný recept na oblíbenou pochoutku Palačinky. Tuto oblíbenou pochoutku zná snad každý. Existuje v mnoha podobách. S jednou z nich…
Za jídlem 4.5.2021 DENÍK PRO DOBROU NÁLADU Legendární vdolečky: recept není složitý a výsledek je skvostný Voňavé vdolečky s nezapomenutelně lahodnou chutí si můžete upéct i doma! V každém kraji mají své…
Za jídlem 29.4.2021 2 Recept na sušenky shortbread. Tato dobrota zmizí ze stolu okamžitě Sušenky shortbread se hodí na ta nejfajnovější pohoštění, v Británii vévodí vánočnímu stolu, vy…
Za jídlem 27.4.2021 4 Risotto je jídlo mnoha tváří. Existují recepty s čokoládou nebo červenou řepou Nepotřebujete znát desítky receptů, stačí pochopit princip luxusního sametového pokrmu. Jakmile…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 5.4.2021 Vyzkoušejte recept Jiřiny Pouzarové: Králík po kanadsku Na velikonoční pondělí připravuji tradičně králíka pod kanadsku a o recept na tuto báječnou krmi…
Za jídlem 2.4.2021 5 Velikonoční recepty: jehněčí pečeně lze udělat čtyřikrát jinak K Velikonocům patří spousta tradic a mnohé z nich mají oporu i v gastronomii. Výrazným…
Za jídlem 1.4.2021 7 Velikonoční mazanec a beránek: snadné recepty na klasické sváteční dobroty Jestli se chcete držet i během pandemie velikonočních tradic, každý sváteční den byste měli jíst…
Vaříme zdravě 20.3.2021 Objevte zdravou chuť pohanky Pohanka je nevýslovně bohatým zdrojem mnoha vitamínů, minerálních látek a vlákniny. Přesto jí většina lidí nemůže přijít na chuť. A to je velká škoda.…
Za jídlem 14.3.2021 Rychlá buchta na plech: vynikající recept, na který stačí jedna miska Máte chuť na sladký dezert, ale nemáte moc času na jeho přípravu? Nezoufejte a vyzkoušejte skvělý…
Za jídlem 28.2.2021 Nadýchané malé dýně: skvělá chuťovka, která potěší na snídani i na svačinu Dezert z dýně je skvělá chuťovka podle receptu foodblogerky Markéty Chovancové. Nejlíp chutná s…
Za jídlem 4.2.2021 6 Pivo jako ingredience. Základem je na vaření vybrat kvalitní pivo Možná toho o pivu víte hodně. Možná víte i mnohé o vaření. Teď ale můžete zjistit, jaká piva se…