I na něm byla vidět velká spokojenost po skončení posledního zápasu sezony se Zlínem, který byl pro písecký tým velice důležitý. I přes začínající oslavy si trenér Slavík našel čas na krátký rozhovor.

Jak byste zhodnotil zápas, který pro vás skončil vítězstvím a udělal medailovou tečku za touto sezonou?

Bylo to dramatické utkání, ve kterém mohla vyhrát obě družstva. Nám se dařilo hlavně v obranné fázi, ale špatné to nebylo ani v útoku, neboť jsme vstřelili dost branek. Jsem rád, že jsme tento těžký zápas dotáhli do vítězného konce, protože nebyl jednoduchý. Hlavně po psychické stránce.

Děkuji hráčkám nejenom za toto utkání, ale za celou sezonu, která byla velice náročná. Zisk medailí je pro nás obrovský úspěch, o kterém se nám před sezonou ani nesnilo.

Ziskem bronzové medaile jste završili letošní velice úspěšnou sezonu. Co tento výsledek pro vás znamená?

Pro nás je to obrovský úspěch, který se už nemusí nikdy opakovat. Děkuji hráčkám, členům realizačního týmu a všem lidem, kteří pracují pro píseckou ženskou házenou za jejich úsilí po celou sezonu.

Pro nás je to velká odměna za obětavou práci v uplynulých dvaceti letech, kdy jsme v Písku něco budovali, od malých žaček v kraji až po postup žen do interligy.

Na tomto výsledku mají velký podíl trenéři Josef Keclík a Miroslav Baumruk, ale samozřejmě i další, kteří se v uplynulých letech podíleli na výchově nové házenkářské generace v Písku, včetně rodičů hráček. A tento skvělý výsledek je završením dlouholeté namáhavé práce, která již přinesla svoje ovoce.