Písecké starší žačky se zúčastnily 8. ročníku Vršovice Handball Cup. O prvenství se ve třech dnech utkalo celkem 11 házenkářských družstev z celé republiky. V pátek děvčata porazila FK Hvězdu Cheb 13:7, následně si hravě poradila s týmy Sokol Velké Meziříčí 17:9, HBC Strakonice 15:9 a HK Slavii VŠ Plzeň 19:12. Na vítězné vlně pokračovala i v sobotu, kdy v prvním zápase deklasovala DHK Zoru Olomouc 17:7, Sokol Vršovice 16:7, DHC Slavii Praha 13:6 a v posledním zápase dne TJ Spartak Příbram 18:5. Bohužel sobotní den již nedohrála Zelenková, která si přivodila výron kotníku. V neděli jasně porazila Žeravici/Velká Bystřice 13:5 a v posledním utkání turnaje je očekával zápas se Sokolem Kobylisy, který mohl zamíchat pořadím na medailových umístění. K tomuto duelu již nastupovaly házenkářky bez Seidlové, která posílila mladší dorostenky v ligovém utkání v Mostě.
Začátek utkání píseckým házenkářkám nevyšel a rychle prohrávaly 0:3, do poločasu ale dokázaly skóre otočit a ve druhém poločase po urputném boji udržely jednobrankový náskok a zápas skončil těsně 12:11.
Písecké hráčky vybojovaly krásný pohár, vítězná trička a zlaté medaile za první místo, před druhou Slavií a třetím Chebem. Na dalších místech se umístily Kobylisy, Velké Meziříčí, Strakonice, Vršovice, Olomouc, Plzeň, Žeravice/Velká Bystřice a poslední skončila Příbram.

Sestava a střelkyně: Hejtmánková, Kuchtová, Štědroňská-Zelenková 1, Mucha 3, Kolářová 5, Vitteková 6, Košťálová 12, Hančurová 10, Černá 28, Mžíková 7, Kocová 35, Seidlová 23, Kračmanová 14, Vlnová 2, Bártová 7