Protivínský Jan Seidl  vybojoval krásnými manévry ve velké konkurenci 24 jezdců nádherné první místo. Poté si ve Velké ceně Prahy 17 v kategorii 7 let vítězství zopakoval.

Jan Svoboda v kategorii nad 17 let následoval Jana Seidla a rovněž vyhrál. Oběma Honzům se dařilo. Po Českém poháru 2 v Benátkách nad Jizerou, kde v kategorii 7 – 8 let skončil Seidl v rozjížďkách na prvním a druhém místě a v boji o prvenství po pádu dojel na osmém místě, oba vyrazili do zahraničí.

Jan Svoboda svou účastí na mistrovství Evropy ve Francii v kategorii 17 – 24 let bohužel ve velké konkurenci neuspěl a z dalších bojů vypadl.

Jan Seidl v závodě v německém Erlangenu zabodoval a dojel si pro první místo. U německých kolegům se Honzíkovi zalíbilo, takže s tatínkem a se svou starší  sestrou Johankou pak vyrazili do Peissenbergu u Mnichova.

V sobotním  závodě první kolo ADAC-SBM na spíše motokrosové trati po velkém dešti si dojel  sedmiletý Honzík pro zlato v kategorii do 9 let, devítiletá  Johanka Seidlová v kategorii 8 – 11 let – začátečník vybojovala v rozjížďkách páté místo.

V neděli ve čtvrtém závodě  Bayernpokal Honzík nepolevil a vyhrál všechny čtyři rozjížďky před Anem  Darsowem. Johanka po vykoupání v bahně závod nevzdala a dojela jako osmá v konkurenci  dvanácti  závodníků.

Kdo by se chtěl s bikrosem, olympijským sportem, blíže seznámit, navštivte  internetové stránky www.bikros.cz nebo pište na email: bmxprotivin@seznam.cz.