9.16 hod. - Další behoda se stala na silnici z J. Hradce na Dačice, a to u Člunku. Na místě, kde havarovalo osobní auto,  probíhají vyprošťovací práce. Podle policie je zde silný provoz. 

Před 5. hodinou ranní mezi obcemi Strunkovice nad Blanicí okres Prachatice a Hájek okres Strakonice se střetlo osobní auto s chodcem. Policie následfně informopvala, že se jedná o smrtelnou nehodu. 

Pohled na místo sobotní ranní tragické nehody u Blanice na Strakonicku, kde auto přejelo devatenáctiletého muže ležícího na silnici.
Na Strakonicku auto přejelo mladého muže ležícího na cestě

O hodinu později u obce Sviny na Táborsku havarovalo v příkopu nákladní auto, nehoda je bez zranění a probíhá vyšetřování.

Od 6. hodiny ranní tvoří překážku na silnici u Českého Krumlova na levém břehu Vltavy na úrovni Nového Spolí havarované osobní auto. Na místo míří policie, komplikace se očekávají do 8 hodin.

Ilustrační foto.
Policejní auto se u Sedlce srazilo s motorkářem

Okolo půl sedmé havarovalo osobní auto u obce Bělčice na Strakonicku. Do 7.30 hodin by zde řidiči měli počítat s tím, že policisté na místě budou nehodu vyšetřovat. Karambol přinesl zranění jedné osoby.

V pátek, tedy v poslední školní den policisté na jihu Čech šetřili 24 nehod, při kterých se zranilo jedenáct lidí, z toho jeden člověk těžce.

Situaci na silnicích, kde se očekává obrovský nárůst dopravy v důsledku takzvaného stěhování národů na prázdniny a dovolenou, budeme dál sledovat a přejeme všem šťastnou cestu bez nehod.