Vážení čtenáři, od 1. října můžete pravidelně každý den hlasovat pro miminka narozená v písecké porodnici a zveřejněná v září v Píseckém deníku, a to prostřednictvím internetových stránek nebo hlasovacích kuponů uveřejněných na stránkách novin.

Vítězové jednotlivých měsíčních kol pak postoupí do hlasování o miminko roku. Tímto způsobem můžete vybrat dvanáct novorozenců, kteří jako vítězové měsíčních kol postoupí do finálového hlasování o miminko roku 2014. Do 31. října (do 12 hodin) mají čtenáři možnost hlasovat na internetových stránkách Píseckého deníku.

Z jedné IP adresy je možné poslat hlas jen jednou za 60 minut. Vždy v pondělí, ve středu a v pátek bude zároveň v tištěném vydání zveřejněn kupon, jehož prostřednictvím bude možné rovněž hlasovat. Vyplněné kupony (1 kupon = 1 hlas) je nutné do redakce doručit nejpozději do 31. října do 12 hodin.

Vítězné miminko internetového hlasování získá bonus padesát hlasů, druhé v pořadí třicet a třetí deset hlasů. Konečný výsledek pak bude tvořen součtem bonusových hlasů získaných prostřednictvím internetové ankety a kuponů. Kromě titulu miminko měsíce postoupí vítězné miminko i do soutěže o miminko roku.