Hlavním bodem programu byl křest jeho nové, v pořadí již desáté, knihy nazvané Art Fotografie vydané vlastním nákladem ve sbírkové edici G5. „Fotograf Hübl patří k těm, kteří se stále učí. S každou další knihou je vidět, že jeho fotografie jsou dokonalejší, osobitější a nezávislejší,“ říká Lenka Krejčová ze spolku Přátelé Kamenného mostu, která knihu pokřtila.

Jaroslav Joe Hübl na setkání zavzpomínal na své fotografické začátky: „Mou velkou láskou byla a je Paříž. Za bývalého režimu jsem se tam nepodíval, až po roce 1989. Jel jsem do města nad Seinou, fotografoval a fotografoval. Můj velký dětský sen se tak stal skutečností,“ zavzpomínal Jaroslav Joe Hübl.

Jeho dalším osudovým tématem jsou dívky a ženy. Sám o tom říká: "Při fotografování aktu nebo portrétu vzniká mezi fotografem a modelkou určitý příběh, který zůstává skryt ve fotografii. Což je přirozeně Krásné, tajemné a vzrušující.

Účastníci setkání rovněž viděli audiovizuální pořad Paříž má láska dokument Joe a jeho holky natočený studenty FAMO Písek.