PÍSEK:
Letní kino
21.00 Lorax
Rodinný. Animovaný. Co je to za svět, ve kterém už není ani kousek živé přírody, ptáte se? Je to městečko, v němž žije dvanáctiletý Ted. Všechno je tu náramně umělé, včetně zvířat, kytek a stromů, u kterých si můžete dálkovým ovladačem nastavit jarní, letní, podzimní, zimní a disco variantu. Komu by se chtělo ven, za vysokou a neprodyšně uzavřenou hradbu města, na jejíž neprůchodnost dohlížejí gorily místního vládce, pana O´Hareho?

MILEVSKO:
Kino Bios „eM"
20.00 Bourneův odkaz
Akční. V Bourneovu ultimátu agent Jason Bourne zlikvidoval tajný a kontroverzní vládní program společně s jeho tvůrci. Šlo však jen o špičku ledovce, pod níž se ukrývá mnohem sofistikovanější systém tajných operací, kterému šéfuje Byer (Edward Norton). Chladnokrevného profíka události kolem Jasona Bournea rozhodně nenechávají chladným, a tak se pro jistotu rozhodne bezpečně pohřbít podobný program dřív, než mu taky přeroste přes hlavu.

MIROVICE:
Římskokatolická farnost
17.00 Mše svatá

PROTIVÍN:
Kino
21.00 Temný rytíř povstal
Akční. Je tomu již osm let, co se Batman vytratil do noci, čímž se tak z hrdiny změnil v uprchlíka. Tím, že za něj padla vina za smrt Harveyho Denta, obětoval temný rytíř všechno pro to, co společně s komisařem Gordonem považoval za vyšší dobro. A na čas tato lež skutečně zabírala, když byla kriminální aktivita v Gothamu rozdrcena silou Dentova odkazu.
Všechno se ale mění s příchodem prohnané zlodějky a jejích tajemných zájmů. Avšak ještě daleko nebezpečnější je nástup Banea, maskovaného teroristy, jehož nelítostný plán proti Gothamu vyžene Bruce z jeho dobrovolného exilu.

ZVÍKOV:
Zvíkovské divadelní léto
20.30 Kaviár nebo čočka

VRÁŽ:
Lázně Hotel Vráž
Konferenční sál
14.00 Přednáška na téma: Irisdiagnostika
Zjištění příčin zdravotních problémů z oční duhovky.