HREJKOVICE
Český svaz žen Hrejkovice pořádá v sobotu od 20 hodin v hrejkovickém kulturním domě maškarní bál. Hrát bude kapela Alarm a připravena je i bohatá tombola.

BERNARTICE
Městys Bernartice pořádá v pátek od 20 hodin v místní sokolovně XIII. obecní ples. K tanci a poslechu hraje Sextet Band. Pro návštěvníky je připraveno překvapení a tombola.
Odbor Asociace sportů pro všechny při TJ Sokol Bernartice pořádá v sobotu od 14 hodin v místní sokolovně dětský karneval. Jsou připraveny soutěže a tombola.

VRÁŽ
Sbor dobrovolných hasičů ve Vráži pořádá v sobotu od 19 hodin v sále restaurace Na zbrojnici hasičský ples. Hrát bude kapela Kosatky a připravena je i soutěž o ceny.

BRANICE
Ve čtvrtek se koná od 16 do 18 hodin v kulturním domě tradiční velikonoční jarmark ručních výrobků – nejrůznějších kraslic a dalších dekorací.
V sobotu bude od 14 hodin v kulturním domě dětský karneval.

ZÁHOŘÍ
Posezení s hudbou a občerstvením, které Kulturní výbor zastupitelstva obce Záhoří pořádá v pátek od 16 hodin, je určeno nejen ženám, ale vítáni jsou i pánové. V zasedací místnosti OÚ se mohou těšit na vystoupení dětí z mateřské školy. K tanci a poslechu zahraje Jan Vlnatý.

KESTŘANY
Jarní dílna se bude konat v sobotu od 18 hodin v klubovně hasičů v Kestřanech. Budou se vyrábět velikonoční papírová vajíčka a zdobit sklenice.

PUTIM
Maškarní bál pro děti se bude konat v sobotu od 15 hodin v sále kulturního domu v Putimi.

TÁLÍN
Hasičský ples chystají na sobotu od 20 hodin v Tálíně.

OSTROVEC
Karneval pro děti s Krejčíkem Honzou se koná v sobotu od 15 hodin v kulturním domě v Ostrovci. Na programu budou písničky, zábavné hry a soutěže o ceny.

OSEK
V sobotu bude od 14.30 hodin karneval pro děti s klaunem Fílou v kulturním domě v Oseku.

MIROTICE
V pátek začíná v 16 hodin v městské knihovně velikonoční dílnička pro děti, na které se pod vedením Martiny Lukešové naučí malovat kraslice. Je třeba si donést vyfouklá vajíčka.
V sobotu se koná v sokolovně od 14 hodin dětský karneval.