PUTIM
Mikulášská nadílka dorazí do Putimi tuto sobotu. Sraz je v 17 hodin u kapličky mezi mosty.

KESTŘANY
V sobotu od 16 hodin se budou v kestřanské tělocvičně vyrábět adventní věnce.
Mikulášská nadílka se koná v neděli od 15 hodin na kestřanských tvrzích.

TÁLÍN
Adventní kalendáře a vánoční svícny se budou vyrábět v sobotu od 15 hodin v Tálínské hospodě.

ZÁHOŘÍ
Čertovské pečení připravil na sobotu od 14.30 hodin kulturní výbor zastupitelstva obce Záhoří. V zasedací místnosti OÚ se bude dělat pečené i nepečené cukroví a ozdoby těstovin a na závěr přijde Mikuláš s doprovodem a sladkými dárky.

DOBEV
Adventní tvořivá dílna se v neděli ve 13 hodin otevře v Dobevi. V klubovně staré školy budou zájemci vyrábět vítací a adventní věnce a další výzdobu do bytů a domů.

MALÉ NEPODŘICE
Mikulášská besídka se uskuteční v neděli od 18 hodin v klubovně dobrovolných hasičů v Malých Nepodřicích

SLABČICE
Děti se mohou těšit na mikulášskou zábavu, která se uskuteční v sobotu od 14 hodin. Zahraje Piňakoláda a Mikuláš slibuje bohatou nadílku.

KLUKY
V neděli se v 16 hodin sejdou děti před hasičskou zbrojnicí v Klukách na slovíčko s Mikulášem. Nadílku připravil spolek Albrechtický Brepta společně s obcí Kluky.

KOVÁŘOV
V sobotu pořádá soubor Kovářovan ve spolupráci s obcí v restauraci v kulturním domě od 15 hodin pro děti akci Čertovské hry. Na programu je i loutková pohádka.

SVUČICE
V sobotu od 17 hodin zahraje Prácheňská scéna v kulturním domě ve Svučicích divadelní představení Dalskabáty hříšná ves aneb Zapomenutý čert.
V neděli začne v 15 hodin v kulturním domě ve Svučicích mikulášská nadílka s diskotékou.

ZBELÍTOV
V sobotu bude ve Zbelítově v kulturním domě od 17 hodin adventní jarmark.

JICKOVICE
V sobotu začne od 17 hodin v sále Hospody u kaštanu mikulášská nadílka s diskotékou a tanečním vystoupením dětí z MŠ Kostelec nad Vltavou.

MILEVSKO
V neděli začne ve 14 hodin v zimním stadionu mikulášská nadílka na ledě. Na programu bude bruslení v maskách, soutěže, hry a nadílka od Mikuláše.
V Milevském muzeu bude v neděli od 9 do 17 hodin tradiční adventní jarmark řemesel.

MIROTICE
Tradiční mikulášská nadílka bude v mirotické sokolovně v sobotu od 14 hodin.

VLASTEC
Mikulášskou nadílku budou mít v sobotu také v hostinci ve Vlastci. program začne ve 14 hodin adventním výtvarným odpolednem a v 16 hodin přijde Mikuláš se svou čertovskou a andělskou družinou.