PUTIM
V sobotu se uskuteční tradiční výlov Podkostelního rybníka, který patří k největším a nejnavštěvovanějším výlovům na Písecku. Pořadatelem jsou Blatenská ryba a TJ Sokol Putim. Od 7 hodin bude pro návštěvníky připraveno občerstvení, prodej ryb a rybích specialit.
V Putimi se v sobotu koná také páté putimské setkání harmonikářů, a to od 13 hodin v sále Obecního úřadu v Putimi.

HREJKOVICE
Obec Hrejkovice pořádá v neděli podzimní výšlap. Sraz je ve 13 hodin na návsi. Všichni si mají s sebou vzít špekáčky. Půjde se trasou: Hrejkovice – Chlumek – Suchá – Boukal – Jenišovice – Budák – Planiny – Hrejkovice.

KLUKY
V pátek v 19.30 hodin zahraje v hospodě U Hejska v Klukách Divadelní spolek Prácheňská scéna z Písku hru Tenor na roztrhání. V neděli pořádá Svaz žen Kluky od 15 hodin na Hořici na louce u motokrosové trati drakiádu, která se bude konat jen když nebude pršet. Občerstvení zajištěno.

KOVÁŘOV
Obec Kovářov a SDH pořádají v sobotu od 14 hodin na vrchu Lipný v Kovářově drakiádu s opékáním špekáčků, den otevřených dveří ve vodárně, kde je nová technologie, ukázky nových hasičských vozidel a techniky.

VARVAŽOV
V sobotu bude od 14 hodin Štědronínská drakiáda za chalupou Ferdů.

HOROSEDLY
Hasiči pořádají v sobotu od 14 hodin na louce za zastávkou drakiádu. V neděli bude od 15 hodin v kapli sv. Jana Nepomuckého koncert American Spiritual Acappella Let´s Go!