KUČEŘ
Velikonoční tvoření na Velikonoční neděli čeká lidi z Kučeře. Akce začne ve 14 hodin a bude se konat v Pohostinství u Márů.

NERESTCE 
V sobotu pořádá obec Nerestce od 20 hodin velikonoční posezení s hudbou V. Zemana.

MIŠOVICE
V sobotu pořádá kulturní komise obce Mišovice pomlázkovou koledu. Obchůzka po domech za doprovodu harmoniky začíná v 10 hodin v Draheničkách a pak se průvod vydá do Svučic, Mišovic a skončí v Pohoří, kde se budou moci účastníci občerstvit v restauraci U Koblížka.

OLEŠNÁ
V neděli v 10 hodin začne před obecním úřadem v Olešné zdobení břízky kraslicemi. Na programu bude také ukázka pletení pomlázek. Zájemci si budou moci donést proutky a zkusit si uplést vlastní pomlázky. Děti budou soutěžit o nejhezčí namalované vajíčko, které si přinesou z domova. Připraveny budou i další hry a soutěže.

VELKÉ NEPODŘICE

Velikonoční výšlap na rozhlednu Velký Kamýk pořádá na neděli velikonoční Osadní výbor Velké Nepodřice. Sraz je v 10 hodin na louce pod rozhlednou, kde bude připravené občerstvení včetně pečeného jehňátka a klobás. Hrát bude živá hudba.

OSTROVEC
V neděli od 20 hodin pořádá Ostrovecký spolek občanů v kulturním domě v Ostrovci Jarní diskotéku aneb Od dechovky po osmdesátky. K poslechu a tanci bude hrát DJ Jarda a připravená je i malá tombola.

ORLÍK NAD VLTAVOU
Hasičský ples se bude konat v sobotu od 20 hodin v restauraci U Cvrků v Orlíku nad Vltavou.