Předplatitelé a další návštěvníci Divadla Fráni Šrámka se mohou v březnu těšit na vystoupení herců z Prahy a Mladé Boleslavi. Na programu jsou také dva koncerty. „V rytmu světových evergreenů, filmových, jazzových  a swingových melodií bude  vystoupení Ladi Kerndla, konané  při příležitosti jeho životního jubilea," uvedla  Iveta Hodoušová, hlavní dramaturgyně Centra kultury Písek.  Ve čtvrtek 12. března od 19.30 hodin zazní  v píseckém divadle skladby jako My Way, Sway, Chicago, Buona Serra, Georgia a další.
Na druhém koncertu se  představí jedna  z nejvýraznějších  osobností popové a rockové muziky Věra Špinarová, která v Divadle F. Šrámka vystoupí  ve čtvrtek 26. března od 19 hodin.

První divadelní představení je na programu v neděli 8. března od 19 hodin. Cirk La Putyka Praha uvede novou inscenaci Play. Úžasné kousky odehrají na dětském hřišti, malém světě  ve velkém městě. Představení, které diváky pobaví a také přiměje k nostalgickému zamyšlení na lidskými sny, touhami a pomíjivostí života, se s ohlasem setkalo již při premiéře.

Předplatitelům skupiny „A" a dalším divákům  přiveze Agentura Harlekýn Praha hořkou komedii Renata Giordana a Rodolfa Senega nazvané Vím, že víš, že vím. Vynikající výkony v hlavních rolích předvádějí Simona Stašová a Michal Dlouhý. Dále       v režii Vladimíra Strniska účinkují Andrea Daňková  a Vasil Fridrich v alternaci  s Petrem Vančurou. Představení se uskuteční v úterý 10. března od 19.30 hodin.

Ve středu 25. března od 19.30 hodin jsou  z předplatitelské skupiny „B" na programu Ostře sledované vlaky Bohumila Hrabala v nastudování Městského divadla  Mladá Boleslav. V režii Ivo Krobota hrají například Matouš Ruml, Petr Halíček, Eva Horká a Tereza Rumlová.