PÍSEK:
Kino Portyč nehraje

Fokus

10.00 Vařečka
13.00 Úklid

Diakonie ČCE

10.00 Pondělní setkání u kávy a ruční práce

Mateřské centrum Kvítek

9.30 Zpívánky pro děti
10.30 Cvičení pro nejmenší děti s maminkami

Naděje
15.00 Klub vaření

Divadlo Fráni Šrámka

19.30 JAKUB A JEHO PÁN
– pocta Denisi Diderotovi/Milan Kundera – předplatné sk A
Vtipná, hravá, moudrá komedie, jízlivá variace na Diderotův román Jakub Fatalista.  Pražské Divadlo bez zábradlí nabízí hru, která diváky pobaví, rozesmutní, ale hereckými výkony Bartošky a Heřmánka  a dalších herců opravdu nadchne.

MILEVSKO:
Kino Bios „eM"
20.00 Tady hlídám já
Komedie / Rodinný. Úspěšný chemik je donucen vrátit poukazy na svatební cestu do Řecka. Jeho nastávající totiž pořídila svojí hyperaktivní dcerce přes jeho nesouhlas psa. Celá rodina se díky spiknutí holčičky a psa ocitne na prázdninách uprostřed šumavské „divočiny". Zpočátku vypadá alternativní dovolená idylicky.
Veškeré plány ambiciozního otce i starostlivé matky berou postupně za své ve chvíli, když dcerka se psem potkají někoho, kdo jim rozumí. A ten má v penzionu, kde rodina bydlí, své kamarády. Mamince i jejímu snoubenci připadají ti lidé samozřejmě trochu praštění. Holčičce i psovi ale naprosto vyhovují. Život plný omezení a povinností, který doposud holčička vedla, začíná být minulostí. Nikdo z dospělých, který se ocitne v jejich blízkosti, si nemůže být jistý tím, že se mu nezmění život. Ať chce nebo nechce.