Letošní ročník bude poprvé bez Richarda Uhra, píseckého literáta, který s nápadem přišel a po čtyři ročníky tlačil organizační záležitosti včetně občerstvení a také hudby až ke zdárnému vyvrcholení. Letos tak bude symbolicky přítomen alespoň jeho kožený klobouk…

Do participativního rozpočtu se přihlásil první projekt.
O peníze města Písku se uchází první nápad

Setkání se spisovateli je rozděleno na dvě nedělní odpoledne, přičemž v neděli 16. února budou hosty u básníka Heyduka František Niedl, Petr Šulista, Jan Bauer, Hynek Klimek, Hanka Hosnedlová, Jarmila Mandžuková a Stanislava Bumbová.

Další neděli - 23. února - se pak můžete těšit na Ladislava Berana, Alen Malinu, Zlatu Měchurovou, Pavla Hrdličku, Miroslava Totu, Jaroslavu Pixovou, Radku Velkovou a Otakara Pánka.

Vichrem napáchané škody v Klukách a okolí.
V Březí byly domácnosti bez elektriky

Obě setkání začínají v 16 hodin, na kytary zahrají Ivan Zborník a Matěj Habart, na flétnu Václav Holub a zapěje Veneta Marešová. Jako při minulých ročnících bude připraveno drobné pohoštění. Velké čtení spisovatelů jižních Čech pořádá Jihočeský klub Obce spisovatelů a Prácheňské muzeum v Písku, vstupné je symbolických 20 korun.

Jan Kouba, Prácheňské muzeum Písek