Program druhého měsíce  jarní divadelní sezony  začal hned první březnový den představením Divadelního spolku Kašpar Praha. Pro předplatitele skupiny „B" uvedl Růže pro Algenron Daniela Keyese v hlavní roli s Janem Potměšilem.

Mimo předplatné  je komedie, kterou do Písku přiveze Filmová a Divadelní Agentura Praha. V úterý 12. března od 19.30 hodin se diváci mohou těšit na skvělý  herecký koncert  Elišky Balzerové ve hře Geraldine Aronové  Můj báječný rozvod. Monodrama  z irského prostředí  je zábavný  text plný až sžíravé ironie. Autorka jakoby text psala přímo pro Elišku Barzelovou, která více než dvě a půl hodiny neopustí jeviště a přitom dokáže udržet pozornost diváků. Režisérkou představení je Jana Kališová.

Soukromý skandál Patrika Hartla uvede Studio DVA Praha v píseckém divadle v pondělí 18. března. Představení je z programu předplatitelské skupiny „A".

Jde o groteskní příběh  o mladém manažerovi, který je až po uši v dluzích. Využije  celosvětové pandemie upřímnosti a aby získal peníze, pokusí se svést svou stárnoucí nadřízenou. Neumí si však představit, jak velký skandál tím způsobí. V režii Patrika Hartla  účinkuji Kryštof Hádek, Eva Holubová, Maroš Kramár, Kristýna Fuitová Nováková a Alexandr Hemala.

V pátek 22. března divadlo potěší především  příznivce vážné hudby. Uskuteční se koncert pětasedmdesátičlenného  symfonického orchestru Durham University Orchestra  z Anglie. V podání tohoto hudebního tělesa zazní  symfonie č. 1 D dur Klasická S. Prokofjeva, suita z baletu I. Stravinského Pták Ohnivák a výběr z díla  E. Elgara Variace Enigma. Na programu je dále  skladba Les illuminatios B. Britna se sólistkou  Shonou Hull.