TJ DRAŽICE – FC PÍSEK B 0:0

V utkání zahrozili nejprve hosté, když se po Zušťákově přímém kopu dostal k zakončení Trantina, ale jeho střela neměla potřebnou razanci. V 11. min. se na druhé straně dostal k zakončení dražický L. Fořt, ale jeho střela neohrozila Kučeru v brance Písku.

Poté se hrál vyrovnaný fotbal s velkým počtem osobních  soubojů. Ve 27. min. chyboval písecký Pichlík a domácí kapitán a trenér v jedné osobě Veselý se řítil sám na píseckou branku. V rozhodující chvíli však dobře nezpracoval míč a bylo po šanci.

Ve 38. min. založili domácí rychlý protiútok, který nebezpečně zakončoval Horka, gólman Kučera však jeho pokus zlikvidoval.
Ještě do poločasu ale mohli jít do vedení hosté. Ve 44. min. se po rychlé akci dostal k zakončení písecký Chytrý, ale brankář Janouch jeho tvrdou střelu vyrazil na roh.

Druhý poločas začali domácí náporem, ale hrozili pouze střelami z dálky nebo z velkého množství standardních situací, které zahrávali. V 53. min. hlavičkoval Horka, ale Kučera byl na místě. V 57. min. pálil z otočky Chytrý, gólman Janouch byl však pozorný.

V 60. min. se vyznamenal i při obrovské šanci Šťastného, který šel na něj zcela sám. V 71. min. se zase vyznamenal písecký gólman Kučera, když vytěsnil střelu Šahajdy a v 86. min. si poradil i s jedovatým pokusem Novotného. Brankáři byli ozdobou tohoto tvrdého a bojovného utkání. Soupeři se tak rozešli zaslouženou remízou.

Rozhodčí Vítek – Jarolím, Reitinger, ŽK: 3:4 (Valášek,  Kaše, Kromka – Řezáč 2 x, Šlehófer,  Kučera), ČK: 0:1 (68. Řezáč), 150 diváků. Sestavy:

Dražice: Janouch – Valášek (46. Sedlák), Kaše, R. Fořt (73. Peclinovský), Šahajda – Voneš, Veselý, Majer, L. Fořt (63. Novotný) – Kromka, Horka. Hrající trenér Miloš Veselý.

Písek B: Kučera – Šlehófer, Pichlík, Rozhoň, Djuketič – Zahrádka (90. Hronek), Trantina, Řezáč, Šťastný – Chytrý (70. Keclík), Zušťák. Trenér František Bican.

JAN RŮŽIČKA