Začátek měla Slavia jak z hororu. Souček pokazil rozehrávku a Sevilla po pětadvaceti sekundách a gólu své největší útočné hvězdy Ben Yeddera vedla 1:0.

Na rozdíl od odvety v Genku, kde Slavií brzo inkasovaný gól neotřásl a naopak čtyřikrát skórovala, v Seville se po první brance nemohla dlouhé minuty dostat zpátky do hry.  V šestadvacáté minutě ale z ojedinělého útoku skórovala. Stoch napřáhl zpoza velkého vápna a balón s pomocí teče jednoho z domácích hráčů zamířil do míst, kde gólman Vaclík nemohl být.

O chvíli později bylo ale zase rušno před brankářem Kolářem. Deli nejprve dokázal nebezpečně vyhlížející útok odvrátit na roh, po něm už ale Munir vypálil zostra na slávistickou bránu, kde málem sestřelil i Kúdelu a Španělé měli opět navrch.

Lionel Messi výrazně pomohl k výhře Argentiny nad Nigérií.
Velký návrat. Za Argentinu si poprvé od mistrovství světa může zahrát Messi

Slávisty dostala zpět do hry kuriózní situace z devětatřicáté minuty, kdy po rohu doputoval míč ke Královi, který to ale nečekal a balón se mu jen odrazil od hlavy. Zmatený slávistický záložník pak marně kolem sebe hledal míč, který mezitím zaplul za Vaclíkova záda. Ten se navíc během této situace zranil a ještě před přestávkou jej musel na hřišti nahradit Soriano.

Po osmi minutách druhé půle musel proti ráně z voleje v podání Sarabii zasahovat Kolář. Sevilla pokračovala v aktivní hře a v 70. minutě se po centru z levé strany sám těsně před prázdnou bránou zjevil Munir, ale ani z této pozice nedokázal zamířit mezi tři tyče.

Dvanáct minut před koncem už měl namířeno vstříc slávistické bráně Ben Yedder, ale asistent rozhodčího pro jeho počínání neměl pochopení a odmával ofsajd.

Další nebezpečnou situaci vymysleli domácí v pětaosmdesáté minutě, kdy ostrý centr zprava však nikdo z domácích fotbalistů nedokázal zasáhnout. I díky tomu nakonec vezou slávisté ze Sevilly remízu 2:2.

Trenér Realu Madrid Zidédine Zidane (vpravo) objímá svého hrdinu Cristiana Ronalda.
Real na scestí. Chybí nám Zidane, tvrdí hvězdy