A po prohře s Baníkem by fotbalisté Dynama na Hané chtěli bodovat. „Proti Baníku jsme nepodali špatný výkon, v klíčových momentech jsme však pykali za velkou nezodpovědnost některých hráčů,  s nimiž jsme si to jasně vyříkali a doufám, že podobné chyby už se opakovat nebudou,“ podtrhl trenér David Horejš, jenž by v Olomouci měl mít k dispozici až na zraněného Skovajsu kompletní tým.

Chybět bude Nicolas Penner, jenž se po svém působení v mládežnických týmech ve Spartě Praha a Juventusu Turín vrátil do Dynama, kde v týdnu podepsal tříletou smlouvu. „Niky určitě nebude, zranil se za béčko a zapojit do přípravy by se měl až po neděli s kondičním trenérem,“ uvedl Horejš.

Olomouc o víkendu měla duel se Slavií odložen, předtím zdolala Pardubice 3:2 a na Letné podlehla Spartě po boji 2:3. „Do Sigmy v létě přišli z Brna Růsek a Sedlák, má v týmu plno zkušených hráčů a hlavně dopředu velkou sílu. Čeká nás těžký zápas, ale to jsou v lize všechny. Určitě chceme bodovat, ale musíme se vyvarovat chyb, které nás s Baníkem připravily o body,“ zdůraznil trenér Dynama.

Ve II. lize se Táborsko v sobotu střetne od 10.15 hod. v Drnovicích s domácím Vyškovem a po výhrách v Příbrami a doma s Vlašimí chce uspět i do třetice.

Ve III. lize Písek míří do Příbrami, kde v neděli změří síly s domácím béčkem (10).

V divizi los 3. kola poslal všech pět jihočeských týmů na hřiště jejich soupeřů: už v pátek hrály Katovice v Rokycanech a Soběslav v Plzni s Petřínem, v sobotu jede J. Hradec do Hořovic (10.30) a v neděli hraje Lom v Sedlčanech a béčko Dynama v Mýtě (oba 17).

V I. lize dorostu hraje Dynamo v sobotu od 11 hod. na Složišti s Olomoucí.