Přitom samotný vstup do zápasu na tak vysokou porážku nevypadal. Hned krátce po úvodním hvizdu se Jihočeši dožadovali penalty po zákroku na Jakuba Švece, ale rozhodčí to viděl jinak. Slibnou příležitost otevřít skóre měl Čermák, brankáře Ravase však nepřekonal. Na druhé straně Sanchez svou šanci využil a Poláci vedli. Vyrovnat mohl Skovajsa, míč ale za Ravasova záda nedostal. Jak na to, předvedl Pawlowski, jenž klasickým hattrickem zvýšil ještě do přestávky na konečných 0:4.

„Sice jsme dostali čtyři góly, což něco ukazuje a není to v pořádku, přesto z pohledu herních věcí jsme si poradili lépe s prvním poločasem než s druhým,“ hodnotil zápas trenér Marek Nikl. Po přestávce sice už Poláci žádný gól nepřidali, jenže prosadit se nedokázali ani hráči Dynama. „Nebyli jsme nebezpeční ve velkém vápně soupeře,“ mrzelo Marka Nikla.

O výsledku rozhodly chyby v defenzivě. „V zápase byly momenty, které nám vyšly, ale taky tam byly i špatné věci. Ukázalo se, kde děláme chyby, těch se musíme vyvarovat,“ zdůraznil záložník Jakub Grič. „Výsledky v přípravě dobré nejsou, avšak nenecháme se rozhodit,“ ujistil trenér Nikl, dle něhož výsledky i výkony mužstva se určitě budou lepšit.

Bude tomu tak už v pátek proti FK Priština?