Katovice – Hluboká 2:4 (1:2).

1. M. Požárek, 86. M. Tušer – 10. S. Legdan, 25. D. Říha, 83. Z. Stráský, 92. T. Křiváček.

„Krumlov klopýtl a my se mohli zase více přiblížit špičce tabulky, ale nevyšlo to. Před utkáním jsme si řekli, že Hluboká hrozí hlavně ze standardek, připravili se na to, přesto jsme z nich dvakrát inkasovali. Doma zkrátka nemůžeme dostat čtyři góly. V prvním poločase byla Hluboká lepší, šla do vedení, ale my na to hned odpověděli. Hosté šli znovu do vedení po naší chybě, ale krátce před poločasem jsme mohli srovnat, když Michal Požárek přehazoval gólmana, ale míč skončil vedle branky. Ve druhém poločase jsme měli opticky více ze hry, ale ze standardky znovu inkasovali. Deset minut před koncem se zbytečně nechal vyloučit Kagui, přesto jsme se dostali brankou Tušera zpět do hry. V úplném závěru měl na hlavě vyrovnání Hajdušek, ale netrefil to. To už se hrálo vabank a v nastaveném čase jsme inkasovali čtvrtý gól. Přestože jsme hráli v deseti, sahali jsme po remíze, ale na druhé straně musím Hluboké pogratulovat, vyhrála u nás zaslouženě,“ komentoval utkání katovický trenér Roman Malý.

Sestava Katovic: Švehla – Hromíř (81. Toman), Hajdušek, Janoch, Koutský (59. Zoubek) – Uher, Tušer, Schánělec, Kagui, Repa – Požárek.

Český Krumlov – Blatná 0:2 (0:1).

39. K. Šejvar, 56. O. Míka.

„Podali jsme v tomto zápase výborný výkon, proměnili jsme vytvořené šance, byť gólů mohlo být i víc. Domácí hráče jsme krom jedné šance k ničemu nepustili a obětavým výkonem jsme utkání dovedli do vítězného konce. Odvážíme si z Krumlova cenné, ale zcela zasloužené tři body, byť to je asi pro většinu velké překvapení. Celému mužstvu patří pochvala za předvedený výkon,“ komentoval utkání asistent trenéra Blatné Roman Remeš.

Sestava Blatné: Chlanda – Machovský, Šejvar (76. Petrášek), Sedláček, Nový – Mišiak (84. Sýkora), Mikeš, Prokopec (64. Šilhavý), Křivanec – Kůst (82. Stulík), Míka (78. Motyka).

Milevsko – Osek 1:1 (0:0).

88. M. Petr – 90. J. Hoch.

„Hrálo se vyrovnané utkání a vše nejdůležitější se odehrálo v samotném závěru. Domácí Petr po centru zprava to trefil nádherně z voleje přímo k tyči. My měli vzápětí po faulu na Hocha na hranici pokutového území výhodu trestného kopu a po střele Blatského a teči Hocha vyrovnali na 1:1. Ještě předtím ve druhé půli domácí nastřelili břevno a na naší straně měl velkou šanci Maroušek, ale trefil pouze nohy brankáře. Zápas podle mého skončil zaslouženou dělbou bodů,“ hodnotil utkání osecký trenér Jaroslav Voříšek.

Sestava Oseka: Kozlík – Krejčí, Carda, Blatský, Benda – Brabec, Kroupa, Mráz, Hosnedl – Hoch, Maroušek (85. Lávička).