Potřebujete:

1 králík
osminka másla
lžička soli
lžička cukru
lžička octa
lžička sójové omáčky
lžíce worchestru
čtvrt lžičky pepře
lžička chilli
sklenička kečupu
1 velká cibule
1 celá palice česneku
máslo na vymazání pekáče

Postup:

Den předem si připravíme marinádu. Rozpustíme osminku másla, do něj přidáme lžičku soli, lžičku pepře, lžičku sójové omáčky, lžíci worchestru, lžičku sójové omáčky, lžíčci worchestru, čtvrt lžičky pepře, lžičku chilli. Poté vlijeme celou skleničku kečupu a řádně promícháme. Velkou cibuli nakrájíme na kostky, palici česneku oloupáme a rozebereme na stroužky a nakrájíme nadrobno. Obojí vložíme do "majdy". Králíka naporcujeme (hlavu a hrudí dáme vařit do polévky) a vložíme do skleněného pekáče vymazaného máslem. Zalijeme majdou a necháme marinovat přes noc. Druhý den upečeme při 200 stupních Celsia asi 90 minut za stálého podlévání a polévání horkou vodou. Je-li králík mladý, stačí 60 minut. Podáváme s bramborovým knedlíkem.