Celý areál je tvořen venkovní a vnitřní částí. Venkovní prostor tvoří zejména tři bazény, z nichž se některé dělí na více částí. První z nich je odpočinkový s vodou přesahující teplotu 30 °C, druhý slouží k plavání a třetí lze považovat za zážitkový.

Termály leží hned vedle letiště, takže zejména o víkendu můžete několikrát za hodinu vidět přistávající bezmotorový kluzák či malé letadlo. Klidnou atmosféru to však nenarušuje.

Pro děti je zde k dispozici skluzavka se třemi drahami a tobogán, který však nebyl v červenci v provozu. K dispozici jsou zde i skákací trampolíny a dětské hřiště. V celém areálu je dostatek prostoru pro opalování, byť lze vytknout skutečnost, že je zde málo stromů, a tak ochránit se ve vedrech před sluníčkem může být poněkud komplikované. Na venkovní bazénový areál navazuje bufet, kde kromě nápojů nabízí personál i rychlá jídla.

Vnitřní část tvoří dva bazény s hydrouhličitanovou, vápeno – hořečnatou vodou s teplotou od 30 do 37 °C. Nechybí ani infra a finská sauna. Součástí vnitřní části je ještě jeden venkovní bazén určený výhradně k relaxaci.

Aquapark Istralandia je považován za jeden z nejzábavnějších aquaparků v celém Chorvatsku.
Nejlepší aquaparky v Chorvatsku: Podívejte se, jakou zábavu nabízejí

Z pohledu cen patří termály Malé Bielice k těm cenově dostupnějším, které lze na Slovensku najít. Za 4 hodiny zde dospělý zaplatí za návštěvu vnitřního i venkovního areálu necelých 22 eur. Pokud navštíví pouze venkovní bazény, vstupenka ho bude stát 7,5 eura.

Celodenní vstupné do venkovního areálu pak stojí 11 eur a pokud si pobudete déle ve vnitřní části, bude vás to stát 1 euro za každou půlhodinu navíc. O prázdninách se pak jako výhodné jeví využití slevy 1+1 zdarma, či slevy 50 % v případě zakoupení návštěvnické karty.

Ceny v bistru pak odpovídají běžným cenám v takovýchto zařízeních, kdy za kávu zaplatíte 2 a více eura, za pivo 2 a půl eura a hlavní jídlo se pohybuje od 4 do 10 eur.