V mužích se tu hrál okresní přebor, později i nejnižší krajská soutěž. To už ale začaly hrát i ženy, které bojovaly v nejvyšší krajské soutěži a dokonce si i třikrát zahrály druhou ligu.

„To k nám do Kovářova jezdily celky z Prahy, Plzně i Mariánských Lázní. Naše žákyně a dorostenky vozily medailová umístění z krajských i celostátních turnajů a o Kovářovu se mluvilo s uznáním v celých Čechách,“ připomněl předseda TTC Kovářov František Špeta období kolem let 1980-1986.

Tato éra byla ve znamení jmen Hana Smrčková, Dana a Radka Šejbovy, Alena Kuchtová a další. Potom se zase začali prosazovat chlapci, například Pavel Holan, Miloš Frýdl a Michal Špeta, kteří ve své době bojovali na krajských soutěžích o přední umístění.

V sezonách 2004-2013 hráli naši muži krajskou soutěž, následující rok ještě krajský přebor a potom jednu sezonu i krajskou divizi. „V současné době hrají naši muži „A“ i „B“ okresní přebor a do příští sezony uvažujeme i o družstvu „C“, protože hráčů máme nyní dostatek,“ prozradil František Špeta. Ženy ukončily svá utkání v divizi na druhém místě, když jim nevyšla druhá půlka sezony. Skončily o bod za silným družstvem Sokol České Budějovice.

TTC Kovářov má kolem 25 členů z řad dospělýchi mládeže. Pořádá i krajské turnaje mládeže, na které se k do Kovářova sjíždí celá krajská špička. Dále pořádá turnaj dvojic dospělých jako memoriál Jiřího Vlka, místního předčasně zesnulého hráče, který byl výborným tahounem družstva „A“ v krajských soutěžích.