Předchozí
2 z 5
Další

Vždycky byl náš sen mít vlastní podnik v gastrooboru. Hráli jsme sis myšlenkou kavárny, salaterie, ale nakonec nám přišel koncept hranolkárny jako dobrý a jednoduchý nápad.

Foto č. 1Zdroj: Redakce

Do naší malé rodiny patří čtyřnohé dítě. Sedm let s námi žije francouzský buldoček Bodie, kterého odmala trápí vzácná spavá nemoc. Takže je skutečně gaučový společník. Život bez psa už si nedovedeme představit a do budoucna plánujeme pořádnou psí smečku.

Foto č. 2Zdroj: Redakce

Mojí velkou vášní je cestování.S manželem jsme v posledních letech navštívili několik zemí. Jakmile čas a finance dovolí, někam vyrážíme. Považuji se za extroverta a veselého člověka, stejnými lidmi se snažími obklopovat a najít si na své přátelé vždy nějaký čas.

Foto č. 3Zdroj: Redakce

V práci trávím téměř všechen čas a každý den jsem u zdroje jídla. To skýtá spoustu nástrah,a tak se to snažím vysportovat. Sport je nedílnou součástí mého života. Pravidelně ses bývalými kolegyněmi scházíme na trénincích kickboxu. A pokud to počasí dovolí, ráda mizím do přírody nadýchat se čerstvého vzduchu a načerpat energii.

Foto č. 4Zdroj: Redakce

K hranolkům děláme originální dipy a já je vždy ochutnávám, abych si byla jistá, že zákazníkům nabízíme to nejlepší. Dipy stále vymýšlíme, a tak to jsou často neobvyklé kombinace. Naše hranolkárna má v Budějcích určitě své místo.

Foto č. 5Zdroj: Redakce

Monika Vodičková