Jeho program:

Olomouc – Zlín (17.30), Michalovce – Nitra (17.30), Most – Slavia Praha (18.00), Partizánske –  Jindřichův Hradec (18.00), Veselí nad Moravou – Písek (18.00), Senec – Šaľa  (18.30).

Písecké házenkářky zajíždějí na půdu v současné době čtvrtého celku tabulky, do Veselí nad Moravou, které dosud získalo 19 bodů. Jihočešky jsou dvanácté, když na svém kontě mají čtyři body.

Naposledy však vyhrály ve Zlíně o jedinou branku (28:27) a tento výsledek by pro ně měl být velkým povzbuzením do nadcházejících bojů. A to i přesto, že na podzim doma Písek prohrál s Veselím 15:28.

Až na zraněnou Petru Bubeníkovou je písecký tým kompletní včetně tradičních střelkyň Borovské, Vyhnalové, Kutlvašrové, Malé a dalších. Příležitost ke hře dá trenér Jan Slavík zřejmě všem házenkářkám, které bude mít dnes k dispozici a také podle toho, jak se bude zápas vyvíjet.

Písecká děvčata čeká náročný týden, neboť hned v sobotu hrají znovu, od 15 hodin přivítají v obloukové hale v důležitém zápase tým Olomouce s výbornou brankářkou Barborou Raníkovou.

K utkání nám trenér píseckého týmu Jan Slavík řekl:

"Veselí je v zápase velkým favoritem, přesto se ho pokusíme co nejvíce potrápit. Výhrou ve Zlíně se hráčkám zvedlo sebevědomí, a i ve středečním zápase se budou snažit sehrát na hřišti soupeře vyrovnanou partii. Zaměříme se na kvalitní obranu a snad se bude dařit hráčkám i střelecky. Otazník visí nad startem brankářky Brožové, ale já  věřím, že bude k zápasu připravena."

Výsledky víkendového 13. kola interligy:

Veselí nad Moravou – Zlín 33:26, Most – Šaľa 27:23, Olomouc – Nitra 28:23, Partizánske – Slavia Praha 24:20, Senec – Poruba 28:34.