Na schůzi se dostavila stovka členů zapsaného spolku IHC Písek. Podmínka účasti alespoň jedné třetiny všech členů tak byla splněna a mohla být přijímána usnesení.

Následně na své funkce rezignovali zbylí stávající členové výboru a dozorčí rady. Po Jiřím Kuníkovi, Karlu Mošovském a Miroslavu Kastnerovi, kteří své funkce položili již dříve, z vedení odešli také Zdeněk Šťastný, Vladimír Hanus, Jiří Černý, Jakub Šimoník, Lukáš Tramba, Josef Knot a Jan Kudrna.

Návrh na nové personální obsazení výboru a dozorčí rady představil jediný navrhovatel, kterým byl dosavadní člen výboru Lukáš Tramba. V seznamu mu sice zbylo neobsazené místo v dozorčí radě, ale zájemce se nakonec našel mezi přítomnými členy IHC Písek. Po několika diskusních příspěvcích a projevech byli všichni navrhovaní členové zvoleni nadpoloviční většinou hlasů.

Nový výbor IHC Písek: Jiří Černý, Jakub Šimoník, Jiří Kuník, Lukáš Tramba, Alice Kacbundová, Dušan Benák a Petr Kozel.

Nová dozorčí rada IHC Písek: Milan Velíšek, Jan Kudrna a Miroslava Preisová.

V uplynulých týdnech a měsících se spekulovalo o možném konci dospělého hokeje v Písku. Podle přítomných by takový scénář ovlivnil i mládež a nový výbor se bude snažit o zachování dospělého A-týmu a finančně ho zajistit, k čemuž bude potřebovat sehnat zhruba 1,5 až 2 milióny korun ročně.

K mládežnickým celkům bude chtít nové vedení přivést alespoň dva profesionální trenéry. Rozpočet mládeže by měl být zajištěný.