PÍSEK:
Kino Portyč
20.00 Twilight sága: Rozbřesk 2. část
Dobrodružný. Závěrečná část světoznámé upírské ságy nás naposledy zavede do světa, kde upíři a vlkodlaci bojují nejen o svou lásku, ale i o vlastní životy. Novorozená upírka Bella a její manžel Edward mohou být konečně navždy spolu a šťastní, ale příchod jejich pozoruhodné dcery Renesmee uvede do pohybu nebezpečný řetězec událostí, které pro ně mohou skončit katastrofou. Rodina Cullenových se ale rozhodne bojovat a kontaktuje přátele z celého světa, aby spojili své síly a postavili se vládnoucímu rodu Volturiových. Velkolepá bitva, kde vítězství může vše změnit, právě začíná. Napínavé a romantické pokračování filmu Rozbřesk vám připomene proč se Twilight sága stala fenoménem a ukradla srdce dívkám a ženám po celém světě.

Kulturní dům
velký sál
15.00 Maškarní báleček
Dětské představení. Tradiční akce Mateřského Centra Kvítek pro děti a jejich rodiče.

Divadelní kavárna
20.00 Petr Rímský + Pavlína Jíšová + Pavel Malina
Koncert.

Harmony Wellness club
10.00 Cvičení pro seniory
Cvičení s nízkou aerobní náročností zaměřená na podporu dýchacího a srdečního systému.

Mateřské centrum Kvítek
10.00 Program pro miminka a batolátka
Zpívání, říkanky a pohybové aktivity.
14.30 a 16.00 Angličtina pro dospělé s hlídáním dětí

Diakonie ČCE – Středisko Blanka
09.30 Bohoslužby

Galerie kouzelné srdce
17.30 Drátovací středy
Kolo.

MILEVSKO:
Milísek – Centrum mladé rodiny
09.00 Zahájení vzdělávacího semináře pro rodiče
17.00 Zadáno pro těhulky
Seznámení s novinkami pro rok 2013 a s lektory a cvičiteli, gravidjóga, cvičení pro těhulky, cvičení po porodu, připravované přednášky.

Klub důchodců
ul. Gen. Svobody
14.00 Besídka pro seniory
Účinkují žáci a učitelé ZUŠ.

PROTIVÍN:
Kino
19.00 Na divoké vlně
Dobrodružné drama. Film natočený podle životního příběhu Jaya Moriartyho (Jonny Weston), neuvěřitelně talentovaného surfaře, jehož styl dodnes obdivují tisíce fanoušků divokých vln. Jeho snem bylo zdolat Mavericks – jednu z největších mořských vln na světě. Když je Jayovi 15 let, zjistí, že místo, kde se Mavericks objevuje, opravdu existuje a nachází se dokonce jen několik mil od jeho domova v Santa Cruz. Podaří se mu přesvědčit místní legendu Rickyho „Frosty" Hessona (Gerard Butler), bývalého záchranáře a reprezentanta v plavání, aby ho začal trénovat. Zkušený profesionál po prvních hodinách pochopí, že v mladém klukovi se skrývá nejen dokonalý cit pro moře, ale i neskutečně pevná vůle, která mu pomáhá zdolávat i ty nejtěžší překážky. Mezi Jayem a Rickym se postupně vytvoří jedinečné přátelství a tak je spojuje nejen touha po zdolání nezkrotné vlny. Aby Jay dokázal pokořit Mavericks musí nejdříve absolvovat tvrdou fyzickou i psychickou přípravu a pak se může i on stát legendou pro další generace surfařů.

MIROVICE:
Římskokatolická farnost
17.00 Růženec