Schůzka se nesla v přátelském duchu. „Byla velice korektní. Navzájem jsme si vysvětlili své názory a postoje. Pan Joch mi předal dopis z magistrátu podepsaný kromě něj ještě primátorem panem Thomou a dalším náměstkem panem Caltou. Požádali mě o trojstrannou schůzku, které by se kromě zástupců města a našeho klubu zúčastnil také Budvar. Tuto nabídku jsme přijal," řekl k setkání Miroslav Schön.
Schůzka tří stran by se měla uskutečnit v průběhu příštího týdne.

„Zároveň jsem pana Jocha požádal, aby přehodnotil své prohlášení pro média, že smlouva mezi městem a Budvarem umožňuje v průběhu extraligových zápasů čepování i piva další značky. Požádal jsem ho, aby si smlouvu znovu prostudoval," dodal šéf hokejového klubu.

Předseda klubového představenstva pak zástupce radnice informoval o postoji společnosti BPA sport marketing o zveřejnění smlouvy mezi touto agenturou a HC Mountfield o postoupení marketingových práv. Žádost na zveřejnění smlouvy podal klub na základě přání Rady města Českých Budějovic. „BPA nás informovala, že smlouvu nelze zcela zveřejnit. Ale ovšem, že v součinnosti s klubem umožní zástupcům města do smlouvy oficiálně nahlédnout. Toto stanovisko BPA jsem panu Jochovi sdělil," informoval Miroslav Schön.

V každém případě schůzka zainteresovaných stran znamená pro hokej v Českých Budějovicích další jiskřičku naděje.