„Je to tak, ještě ve středu jsem hrál stopera za juniorku Dynama, po zápase mi ale volali z Benešova, zda bych to nechtěl zkusit u nich. Hned mě pozvali na páteční trénink a na sobotní zápas proti Dynamu,“ uvedl bezprostředně po sobotním duelu na Složišti v rozhovoru pro Deník Daniel Frnoch s tím, že by se měl v kabině dozvědět, zda zájem z Benešova bude trvat.

Loni v létě přitom Frnoch letní přípravu absolvoval za áčko Dynama, kam ho trenér Horejš povolal z prvoligového dorostu. „Zahrál jsem si proti klukům, s nimiž jsem sedával v jedné kabině, takže pocity to byly hodně zajímavé, zároveň jsem ale byl hodně vyhecovaný. Hrálo se mi však dobře, přece jen jsem tu doma a na hřišti, na kterém jsem zvyklý,“ usmíval se.

Nabídka z Benešova ho potěšila. „Právě teď jsem odmaturoval a jdu na vysokou školu, takže bych chtěl nějak tu školu skloubit i s fotbalem. Z Prahy do Benešova je to kousek, takže kdyby to vyšlo, bylo by tu super,“ přemítal téměř dvoumetrový dlouhán, jenž do Dynama přišel před šesti lety z Prachatic, kde ve svých sedmi letech s fotbalem začínal. Na kontě má dva reprezentační starty, před dvěma roky hrál za sedmnáctku na turnaji v Maďarsku.