Jak avizoval kouč Pavel Hoftych, celek z krajské metropole přijel do Písku s řadou změn v sestavě oproti poslednímu utkání se Sokolovem. Po prohře 0:3 dostali příležitost další hráči. Písek naopak neměl důvod ke změnám, do pohárového utkání proti favoritovi šel po dvou výhrách 3:0.

V utkání jako první domácího gólmana prověřil Machovec, ale pálil jen do připraveného Satrapy. Další příležitost si hosté vytvořili ve 27. min., kdy po centru Hovorky z levé strany hlavičkoval Němec. Ovšem také bez úspěchu. Vážnější příležitost si pak ani jeden tým už do konce poločasu nevypracoval.

V úvodu druhé půle si dokázal vytvořit tlak Písek a mohl dokonce vstřelit také úvodní branku. V 70. min. unikal Voráček směrem na brankáře Daňka, ten ale jeho pokus vyrazil na roh.

Čekání na vstřelený gól pak na druhé straně ukončil střídající Zdeněk Linhart. V 83. min. na jeho tečovanou střelu Satrapa nestačil dosáhnout.

Ve zbytku utkání si už hostující Dynamo postup do třetího kola Poháru České pošty pohlídalo. V něm se utká s vítězem utkání Táborsko –  Příbram.

2. kolo Poháru České pošty:

FC Písek – SK Dynamo České Budějovice 0:1 (0:0)

Branka: 83. Linhart. ŽK: 0:3 (A. Dvořák, Lengyel, Linhart). 
Diváci: 780. Rozhodčí: Ochotnický – Zeman, Černý.
Písek: Satrapa – Šlehofer, Kubiš, Holub, Motejzík (46. Sajtl) – Kunc, Kalášek, Chytrý (73. Zahrádka) – Voráček, Zušťák, Klíma (66. Šťastný).
Dynamo: Daněk – A. Dvořák, Lengyel, Novák, Machovec – Wermke, Rakovan (73. Dobal), Benát, Hovorka (61. Kalod) – Ibragimov (46. Linhart), Němec.